24 de bistriţeni au fost prinşi furând gaz, doar anul acesta. Compania Delgaz Grid face apel la populaţie să îi denunţe pe cei care se branşează ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: C. Crângan
FOTO: C. Crângan

Anul acesta, în judeţul Bistriţa-Năsăud au fost identificate 24 de locuinţe branşate ilegal la gaz. Compania Delgaz Grid face apel la populaţie să îi denunţe pe cunoscuţii sau vecinii care fură gaze naturale.

În total, la nivel de ţară, anul acesta Delgaz Grid, unul dintre cei mai importanţi furnizori de gaz, a identificat 900 de branşamente ilegale de gaz şi curent, prejudiciul total estimat ajungând la 2,5 milioane de lei. Astfel de situaţii au fost întâlnite în 20 de judeţe ale Transilvaniei, Moldovei şi Banatului. Mai bine de jumătate dintre sustragerile frauduroase vizează gazele naturale, iar 454  sunt sustrageri de energie electrică, identificate în zona Moldovei. 

În Bistriţa-Năsăud, doar anul acesta au fost identificate 24 de locuinţe branşate ilegal la gazele naturale. Compania apelează la populaţie pentru a-şi denunţa cunoscuţii sau vecinii care s-au branşat ilegal la gaz şi curent. Cei care fură gaz şi curent se aleg cu dosare penale pentru furt. 

„Delgaz Grid face apel la spiritul civic al cetăţenilor pentru a sesiza organele de cercetare penală şi/sau compania noastră dacă au la cunoştinţă de existenţa unor intervenţii neautorizate la instalaţiile de gaz sau electricitate, intervenţii ce pot duce la importante pagube materiale sau pierderi de vieţi omeneşti”, transmite Delgaz Grid, într-un comunicat de presă. 

Vă mai recomandăm:

Cum a rămas un chioşc fără stocul de reviste porno, după ce a fost vizitat de un hoţ excitat

Hoţul care a furat o cabană într-o singură noapte a fost prins. Clădirea s-a „evaporat” cu tot cu pereţi şi scări

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite