Hoţul care a furat o cabană într-o singură noapte a fost prins. Clădirea s-a „evaporat” cu tot cu pereţi şi scări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorul unuia dintre cele mai neobişnuite furturi din Ardeal a fost prins miercuri de către poliţişti. Acesta a furat într-o singură noapte o casă de vacanţă situată la limita dintre Bistriţa-Năsăud şi Suceava. Clădirea s-a evaporat cu tot cu pereţi şi scări.

În luna martie a acestui an, două femei au raportat la poliţie un furt mai puţin obişnuit. Cabana pe care acestea o deţineau în Pasul Tihuţa, la graniţa cu judeţul Suceava, a dispărut pur şi simplu, într-o singură noapte.

Din cabana care era în construcţie, dar care avea acoperiş, geamuri şi chiar şi scara interioară, a mai rămas fundaţia, peretele de la o sobă şi câteva geamuri. 

Cele două păgubite au fost anunţate de neobişnuitul furt de către o vecină. Totul s-ar fi petrecut într-o noapte şi nimeni n-ar fi observat nimic. Încă de atunci, bănuit de furt era un bărbat, rudă cu cele două surori. 

La o lună şi jumătate de la neobişnuitul furt, oamenii legii au reuşit să identifice făptaşul. Hoţul identificat de către poliţişti miercuri are 36 de ani şi este din Bistriţa. 

 „Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au stabilit faptul că, în perioada 11-12 martie cel în cauză ar fi sustras, dintr-o casă de vacanţă aflată în construcţie pereţi din bârne de lemn, acoperişul cu învelitoare din tablă zincată şi scările din interior”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. 

Vă mai recomandăm:

Cele mai ingenioase spargeri demascate: hoţul care a filmat cifrul cu telefonul sau tâlharii care furau din casele nuntaşilor

Cum a rămas un chioşc fără stocul de reviste porno, după ce a fost vizitat de un hoţ excitat

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite