VIDEO Ziua Poliţiei Romane, sărbătorită prin gesturi caritabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii maramureşeni au început o serie de activităţi pentru a marca Ziua Poliţiei Române, ce va fi serbată în data de 25 martie. În cadrul acestora oamenii legii au ales să desfăşoare o serie de acţiuni umanitare prin intermediul cărora s-a urmărit atât salvarea de vieţi, cât şi ajutoarea celor care se află într-o situaţie materială dificilă.

Poliţiştii au donat sânge la cele două centre de transfuzie sanguină din Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei. Tichetele valorice obţinute vor fi folosite la cumpărarea de produse alimentare care vor fi oferite bătrânilor din mediul rural. „Ne-am gândit că ar fi un bun prilej pentru noi să venim în sprijinul cetăţenilor cu o situaţie materială mai precară şi ne-am gândit să organizăm această acţiune caritabilă de donare de sânge. Poliţiştii, atât de la sediul inspectoratului, cât şi de la sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare, donează voluntar sânge timp de două zile iar apoi, cu tichetele valorice oferite vom achiziţiona bunuri alimentare pe care le vom dărui familiilor nevoiaşe identificate de poliţiştii de proximitate”, a spus Cecilia Grozavu, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Nu este pentru prima dată când poliţiştii s-au oferit voluntar să doneze sânge. Ei au mai participat la astfel de acţiuni atât în cadrul campaniilor iniţiate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, cât şi în situaţii extreme când, prin sângele donat de ei au fost salvate vieţi. Mai mult, unii dintre poliţişti figurează în evidenţele centrelor de transfuzie, ca donatori permanenţi.


Citeşte şi:

Campanie de donare de sânge la Universitatea Politehnica Bucureşti, între 24 şi 28 februarie

S-a deschis cel mai mare centru de transfuzii din România. 300 de persoane vor să doneze zilnic sânge doar în Capitală

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite