VIDEO Urmărire şi focuri de armă, pentru reţinerea unui contrabandist maramureşean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au confiscat peste 8.700 de pachete cu ţigări
Poliţiştii au confiscat peste 8.700 de pachete cu ţigări

Duminică, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism suspect că transportă ţigări, în care se aflau două persoane.

Conducătorul auto a ignorat semnalele poliţiştilor demarând în trombă spre localitatea Satu Mare, fapt pentru care oamenii legii au efectuat somaţiile legale prin voce şi deoarece şoferul nu s-a supus au fost trase, în condiţiile legii, două focuri de avertisment în plan vertical. S-a trecut trecut la urmărirea maşinii folosind semnalele acustice şi luminoase, iar la scurt timp autoturismul a fost descoperit abandonat iar în el au fost observate mai multe colete cu ţigări. La cercetarea terenului au mai fost descoperite aruncate pe carosabil mai multe pachete din acelaşi lot.

Întreaga cantitate de ţigări a fost transportată la sediul sectorului unde în urma inventarierii au rezultat 8.757 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 76.000 de lei. Cei doi bărbaţi, identificaţi ulterior, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată, autoturismul folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite