VIDEO Şi-au spus „Da” pe pârtie. Doi tineri s-au căsătorit pe schiuri, la Cavnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au ales să-şi unească destinele pe pârtia de la Cavnic. Luni seara, cei doi tineri au coborât pe pârtie cu schiurile, iar la baza pârtiei îi aştepta un mic altar improvizat din crengi de brad şi primarul, care a oficiat cununia.

Cei doi tineri şi-au spus jurămintele în faţa primarului din Cavnic şi a câtorva turişti care au ajuns nuntaşi de ocazie. Ţinuta mirilor a fost potrivită sporturilor de iarnă, însă mireasa a avut un buchet de flori, pe care i l-a oferit mirele.

Un preot aflat pe pârtie le-a oferit o icoană a Maicii Domului şi o biblie. Cei doi tineri, Miruna şi Radu, au spus „Da” în faţa ofiţerului de stare civilă aşa cum şi-au dorit, în costume de schi, pe pârtie. „Aşa au hotătât ei. Au spus că le place foarte mult Cavnicul şi că ar fi onoraţi dacă i-aş cununa. A fost prima oară când am avut o asemenea cerere”, a spus primarul Vladimir Petruţ. El a mai arătat că a fost onorat să oficieze cununia.

Mai puteţi citi:

Povestea artistului maramureşean Alexandru Perţa Cuza. „Din mânile astea slăbănoage au ieşit peste 4.000 de troiţe, în toată Europa“

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite