VIDEO  S-a accidentat în timpul demonstraţiilor de lupte dacice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zilele Maramuşeşului   Foto: Angela Sabău
Zilele Maramuşeşului   Foto: Angela Sabău

Un tânăr s-a accidentat uşor în timpul manifestărilor din cadrul Zilelor Maramureşului. Tânărul şi colegul său făceau o demonstraţie de lupte dacice când unul dintre ei s-a ales cu arcada spartă. Un alt bărbat a fost tansportat de urgenţă după ce i s-a făcut rău, duminică, în timpul unui spectacol.

De un moment mai puţin plăcut a avut parte, sâmbătă, un tânăr care participa la eveniment şi făcea o demonstraţie de lupte dacice. El s-a lovit cu scutul cu care ar fi trebuit să se apere în momentul în care a primit o lovitură de la partenerul său de luptă. Din fericire, accidentarea nu s-a lăsat cu urmări grave. Incidentul a avut loc la Festivalul Dacilor Liberi, unde au fost organizate atelierele de olărit, confecţionat zale sau ţesut ca acum 2000 de ani, dar şi cu lupte între daci şi romani, gătitul tradiţional, atelierele de creaţie ale copiilor de la Palatul Copiilor Baia Mare, muzica, jocul, târgul meşterilor populari şi târgul de minerale.

De asemenea, duminică, un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i s-a făcu rău în timp ce pe scenă se desfşura un spectacol. El a fost preluat de urgenţă de o ambulanţă şi a fost transportat la spital, unde medicii au arătat că se află în investigaţi. Nu se ştie încă dacă omul a suferit un infarct, o criză de epilepsie sau doar a băut prea mult.

Lupte dacice

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite