VIDEO Pentru a doua oară consecutiv, HCM Baia Mare a câştigat Cupa României la Handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HCM Baia Mare a demonstrat încă o dată că este cea mai bună echipă de handbal feminin din Campionatului Naţional, în cadrul Cupei României, competiţie pe care a câştigat-o fără prea mari emoţii. HCM Baia Mare a intrat pentru a doua oară în posesia Cupei României la handbal feminin după ce a învins în finala, desfăşurată la Târgovişte, cu 23-21 (11-8) pe HCM Roman.

HCM Baia Mare a demonstrat încă o dată că este cea mai în formă echipă românească la handbal feminin cu ocazia Cupei României la Handbal. Fetele antrenate de Costică Buceschi şi Magda Kovacs au reuşit să aducă din nou cupa la Baia Mare, după o finală disputată împotriva celor de la HCM Roman. În meciul de duminică, băimărencele au avut din nou un start excelent de partidă, până în minutul 17 reuşind să închidă poarta (5-0). 

Diferenţa maximă a fost de 6 goluri, însă romaşcancele nu au abandonat lupta şi în repriza a doua s-au apropiat la 3 goluri (20-17, min. 53). HCM Baia Mare a gestionat însă mai bine finalul întâlnirii, a avut avantaj de cinci goluri cu trei minute înainte de final şi a câştigat meritat în faţa 

a 2.000 de spectatori.

HCM Baia Mare: Ungureanu (15 int. bune, inclusiv 2 aruncări de la 7 m apărate), Băbeanu, Cetăţeanu - Geiger 6, Nechita 5, Buceschi 5 (1), Marin 2 (1), Oltean 1, Rudics 1, Ardean Elisei 1, Diniş Vârtic 1, Tătar 1, Bondar, Szücs. Antrenori: C. Buceschi şi M. Kovacs.


HCM Roman: Pâslaru, Vişan - Iuganu 8 (4), Horobeţ 4, Crap 3 (2), Băbeanu 3, Pavăl 1, Stoleru 1, Agrigoroaei 1, Genkova, Druţu, Bokaric, Chiţacu. Antrenori: Florentin Pera şi Viorel Lazăr.



HCM Baia Mare a câştigat Cupa României

HCM Baia Mare s-a impus în prima partidă jucată în Cupa României

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite