VIDEO Mărţişoare inedite la cea de-a şasea ediţie a târgului de specialitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai inedite mărţişoare sunt prezentate în cadrul târgului Foto: Adevărul
Cele mai inedite mărţişoare sunt prezentate în cadrul târgului Foto: Adevărul

Lucrate manual, din lemn, porţelan sau chiar lână, ce-a dea şasea ediţie a Târgului de mărţişoare pune la dispoziţia băimărenilor mărţişoare ce pot fi considerate adevărate opere de artă. Mai mari sau mici, îmbinând stilul clasic cu cel modern, zeci de modele de mărţisoare îşi aşteaptă cumpărătorii în cadrul expoziţiei organizate în incinta Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu“.

Începând de marţi şi până sâmbătă, băimărenii pot să-şi achiziţioneze un mărţişor unic de la târgul de specialitate.  Astfel, în fiecare zi între orele 9.00 şi 17.00, numeroşi artişti, atât locali cât şi din alte judeţe ale ţării îşi vor expune creaţiile. Ca o alternativă la mărţişoarele clasice, artiştii plastici au pregătit pentru anul acesta adevărate opere de artă. 
 

În cadrul târgului, băimărenii vor găsi mărţişoare în diferite forme, în orice fel de culoare sau din materiale ca lâna, porţelanul sau lemnul. Atracţia principală în primele două zile au fost mărţişoarele pictate manual şi lucrate cu migală, care par a fi cea mai bună alegere pentru fiecare client.

La Târgovişte se premiază cel mai mare mărţişor

Mărţişoare lucrate manual şi flori de primăvară la Târgul cu Bunătăţi din Ploieşti

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite