VIDEO Grav accident de circulaţie în faţa Primăriei din Baia Mare. Un bărbat a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taxi-ul s-a răsturnat pe lateral. FOTO: Facebook
Taxi-ul s-a răsturnat pe lateral. FOTO: Facebook

Un bărbat a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare după ce a fost implicat într-un grav accident de circulaţie produs în faţa primăriei. Acesta a încercat să evite impactul cu o altă maşină, când taxi-ul pe care îl conducea s-a răsturnat pe lateral.

Accidentul de circulaţie a avut loc pe strada Gheorghe Şincai din Baia Mare, în faţa primăriei. Potrivit martorilor, taximetrul s-a răsturnat pe lateral după ce şoferul a încercat să evite impactul cu o altă maşină. 

„Detaşamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit pe strada Gheorghe Şincai din Baia Mare la un accident rutier. Din primele informaţii, în accident a fost implicat un taxi, iar victima a rămas încarcerată. În taxi se aflau 4 persoane, împreună cu şoferul. Persoana a fost descarcerată şi predată echipajului TIM sosit la faţa locului”, a declarat Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.

Toate persoanele erau conştiente la sosirea echipajelor de salvare şi, potrivit pompierilor, persoana încarcerată avea membrele inferioare prinse sub bord. 

accident baia mare. foto arhiva personala

„Din primele informaţii, la Baia Mare, un şofer care a încercat să evite impactul cu un alt autoturism, a efectuat o manevră bruscă, iar autoturismul s-a răsturnat. Şoferul, rănit în urma impactului, a fost transportat la spital. Poliţiştii sunt la faţa locului şi desfăşoară cercetări”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.


 

Primele imagini de la faţa locului. Sursă Video: Denis Darian

Citeşte şi

Un tânăr liberal a fost pus director la Apele Române Maramureş, unde mama sa este inspector, iar unchiul inginer

VIDEO A început sezonul de schi în Maramureş. Ce tarife au pârtiile din Cavnic

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite