VIDEO Droguri şi ţigări descoperite în casa unui maramureşean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În casa bărbatului s-au descoperit ţigări de contrabandă şi droguri
În casa bărbatului s-au descoperit ţigări de contrabandă şi droguri

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontierei Sighetu Marmaţiei au efectuat o percheziţie la domiciliul unei persoane unde au descoperit cantitatea de 1.245 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 11.000 delei şi 97 de grame de canabis şi 9 grame de haşiş.

Poliţiştii de frontieră, din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, au demarat o activitate de monitorizare a unor persoane, de pe raza judeţului Maramureş, despre care se deţineau informaţii că se ocupau cu contrabanda cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Astfel, joi, în baza autorizaţiei de percheziţie emisă de către Judecătoria Sighetu Marmaţiei, poliţiştii de frontieră au descins la domiciliul cetăţeanului român,  Boris S. de 45 de ani, domiciliat în localitatea Rona de Sus,  judeţul Maramureş. În urma percheziţiei, au fost descoperite două colete şi două genţi care conţineau cantitatea de 1.245 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 11.000 de lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, la domiciliul acestuia au mai fost descoperite aproximativ 97 de grame de canabis şi 9 grame de haşiş. Cantitatea de substanţe interzise a fost predată poliţiştilor din cadrul SCCO Maramureş - BCCO Cluj în vederea continuării cercetărilor şi a efectuării expertizei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă şi deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu fără drept.

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite