VIDEO Cei mai iubiţi interpreţi de muzică populară au cântat la Vara Băimăreană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Vara Băimăreanu a reunit în acest week-end unele dintre cele mai importante nume ale muzicii populare. Regalul folcloric pregătit pentru băimăreni, tarabele cu produse tradiţionale dar şi îndeletnicirile meşterilor populari au fost atracţiile principale ale sfârşitului de săptămână trecut.


Scena băimăreană a reunit în ultimele zile câţiva dintre cei mai iubiţi artişti ai muzicii populare ai momentului. Vasile Coca, Angela Rusu, Marinela Zăgrean, Sava Negrean Brudaşcu sau Aurel Tămaş au fost doar câteva dintre numele prezente în cadrul festivalului care au creat adevărate spectacole pentru băimăreni. Alături de aceştia una dintre marile surprize pregătite de municipalitate cu ocazia festivalului Vara Băimăreană a fost prezenţa părintelui Cristian Pomohaci, care a sensibilizat publicul cu pricesnele sale.

Pe lângă artişti, cu prilejul acestei serbări s-au adunat şi o serie de meşteri şi artizani populari. Fie că a fost vorba de produse alimentare, de vestimentaţie sau decorative, peste 100 de producători din Cluj şi Maramureş au umplut tarabele amenajate pe bulevardul Unirii. Evenimentul a fost organizat de către primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş şi Consiliul Local în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj şi Asociaţia Produs de Cluj.

Cei mai iubiţi interpreţi ai momentului vin la „Vara Băimăreană“

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite