VIDEO Accident violent în Maramureş. Un şofer neatent a întors în faţa unui TIR, fără să se asigure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a întors fără să se asigure
Bărbatul a întors fără să se asigure

Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost solicitat, în această dimineaţă, să intervină în localitatea Recea unde a avut loc un grav accident de circulaţie. Un şofer a vrut să iasă de pe un drum lăturalnic, însă când a făcut manevra a fost lovit în plin de un TIR. Şoţia bărbatului a scăpat nevătămată, însă şoferul maşinii a fost transportat de urgenţă la spital.

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă în Maramureş. Şoferul unui autoturism marca Ford a ieşit pe drumul naţional, de pe o stradă lăturalnică fără să se asigure. Din păcate pentru acesta, a fost lovit violent de către un TIR. 


La faţa locului s-au prezentat de urgenţă echipajele de poliţie şi Ambulanţă. Şoferul maşinii a fost scos cu greutate din maşină şi preluat de către medici. Potrivit primelor informaţii, acesta a suferit mai multe traumatisme şi transferat de urgenţă la spital. Soţia bărbatului se afla pe scaunul din dreapta şi a scăpat nevătămată. 


Şoferul TIR-ului a spus că nu a putu face nimic pentru a evita impactul. „Am tras de volan stânga sa îl evit, dar nu am mai putut. Bine că nu a venit niciun autoturism din sensul opus” a arătat bărbatul.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite