VIDEO Accident rutier cu 7 victime la Urbis. Aparţinătorii victimelor au devenit agresivi cu jurnaliştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea de 5 spre 6 august pe strada 8 Martie din Baia Mare s-a petrecut un grav accident de circulaţie soldat cu rănirea a şapte persoane. Cauza accidentului pare să fi fost viteza excesivă. Şoferul unei maşini care rula dinspre Ferneziu spre Baia Mare, într-o curbă uşoară, a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens şi a intrat într-o clădire.

Clădirea respectivă adăpostea postul de transformare al operatorului de transport în comun din Zona Metropolitană Baia Mare, SC Urbis SA. În urma impactului unul din pereţii clădirii s-a prăbuşit peste maşină. 

În autoturism poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că sunt şapte persoane, printre care şi un copil de 2 ani. Rudele victimelor au devenit la un moment dat agresive chiar şi cu jurnaliştii care au venit la faţa locului pentru a-şi face meseria.

"Pompierii militari băimăreni au fost solicitaţi în data de 6 august să intervină la un accident rutier produs pe strada 8 Martie din Baia Mare. La faţa locului s-au deplasat echipajul de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare, echipajul de terapie intensivă mobilă, echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Baia Mare şi echipaje de ambulanţă. 

În urma accidentului au rezultat 7 victime, cu vârste cuprinse între 1,5 şi 41 de ani, care au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale amănunţite", au anunţat oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş. 

Accident rutier cu 7 victime la Urbis

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite