UPDATE Poliţişti şi jandarmi, mobilizaţi după ce o femeie surdă s-a pierdut în pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Echipaje de jandarmi şi de poliţişti au fost mobilizate vineri seară în zona Valea Borcutului, judeţul Maramureş, după ce o femeie în vârstă de 63 de ani a fost dată dispărută. Aceasta a plecat să culeagă ciuperci vineri dimineaţă şi nu s-a mai întors.

UPDATE Apelul la 112 a fost făcut de către familia femeii, care nu mai mai ştiu ce să facă dat fiind faptul că aceasta nu a mai dat niciun semn de viaţă de la orele dimineţii. 

După de s-a făcut organizarea pe teren, după aproximativ o jumătate de oreă echipajele care au pornit în căutarea femeii dispărute au fost anunţate că aceasta s-a întors teafără acasă. 

Femeia se arăta chiar contrariată de faptul că familia ei a pus pe jar atâta lume, când de fapt ea se întorcea linişită din Băiţa, după ce a fost urcată pe un autobuz de către cineva pentru a se întoarce acasă. 

Dispariţia femeii a fost semnalată printr-un apel la 112 de către nepotul acesteia.

Echipe de poliţişti şi de jandarmi au pornit în căutarea femeii prin pădurea din zona Valea Borcutului. Căutările sunt îngreunate de faptul că femeia dispărută suferă de hipoacuzie.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite