UPDATE 1 Persoană căzută în fântână la Dragomireşti. Doi bărbaţi din Bogdan-Vodă implicaţi. Unul din ei a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu puţin timp a fost anunţat prin sistemul unic de apeluri de urgenţă faptul că o persoană ar fi căzut într-o fântână din localitatea maramureşeană Dragomireşti.

UPDATE 1 Din păcate tânărul de 23 de ani care a încercat să îl salveze pe bătrânul căzut în fântână de 61 de ani a murit. Medicii au efectuat timp de aproape o oră manevrele de resuscitare, dar fără folos. Bătrânul va ajunge la Spitalul Judeţean Baia Mare. 

UPDATE Potrivit primelor informaţii venite de la faţa locului, este vorba despre doi bărbaţi din localitatea învecinată Bogdan Bodă care lucrau la curăţarea unei fântâni. La un moment dat unuia dintre cei doi i s-a făcut rău, iar celălalt a intrat după primul ca să îl scoată afară. 

Oamenii veniţi la faţa locului au reuşit să îl scoată până în acest moment pe unul dintre cei doi bărbaţi, care a şi fost transportat de urgenţă la spital. În acest moment se încearcă scoaterea din fântână a celui de al doilea bărbat. 

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, dar şi un echipaj de prim ajutor pentru a încerca să salveze viaţa celui căzut în fântână. 

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite