Un tur II Ponta -Udrea la alegerile prezidenţiale. Vezi cine îşi doreşte asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Udrea- Ponta, in turul II la prezidentiale
Udrea- Ponta, in turul II la prezidentiale

Se apropie alegerile prezidenţiale cu paşi repezi. Candidaţii care vor să fie aleşi preşedintele României pentru următorii ani îşi pregătesc ‘armele” cu care speră să convingă electoratul că ei sunt cei care merită să conducă destinele unui popor pentru o perioadă de timp.

Unul dintre aceşti candidaţi este şi Elena Udrea, un fost ministru care a devenit apropiată de municipiul Baia Mare şi de primarul Cătălin Cherecheş de pe vremea Guvernării Boc. 

A fost la Sărbătoarea Castanelor, unde edilul i-a cumpărat castane prăjite, a fost să vadă lucrările la linia de troleibuz din cel mai mare cartier al Băii Mari, linie de troleibuz care va fi inaugurată în 23 august şi acum va veni în campanie electorală alături de senatorul cu inima deschisă, Ciprian Rogojan. 

Mai mult decât atât, la un moment dat s-a vorbit chiar despre o posibilă legătură romantică între primarul Băii Mari şi fosta soţie a lui Dorin Cocoş. 

“Alegerea trebuie făcută în funcţie de proiectul pe care îl are fiecare candidat pentru România. Eu mi-aş dori foarte mult să văd un tur II cu Victor Ponta, dar cu Elena Udrea ca şi candidat din partea Dreptei. Asta ar fi finala care mi-ar plăcea să se desfăşoare”, a declarat, pentru adevărul, primarul Băii Mari, Cătălin Cherecheş.

De cealaltă parte, Elena Udrea este foarte încrezătoare în şansele sale, politicianul ţinând să sublinieze într-o postare făcută pe reţeaua de socializare facebook că “voi câştiga alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie şi voi fi viitorul şef al statului. 

Voi fi un Preşedinte – luptător şi implicat, aşa cum am fost în toţi cei 10 ani de când fac politică, şi voi mişca lucrurile în această ţară în direcţia bună. Vom construi împreună cu oamenii "România frumoasă" în care să fie toţi fericiţi că trăiesc”.

 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite