Un tânăr de 18 ani a forţat un copil să-i dea 5 lei. Ce măsuri au luat poliţiştii împotriva agresorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce l-a obligat prin ameninţare pe un copil să îi dea 5 lei. Pentru a primi banii, băiatul l-a prins de haină pe minor şi l-a ameninţat cu bătaia. Poliţiştii cer acum arestarea băiatului.

Incidentul a avut loc miercuri seara, 25 septembrie, pe strada Păşunii din Baia Mare. Un copil în vârstă de 13 ani a coborât la farmacie, iar la întoarcere a fost oprit de către un băiat. Acesta l-a prins de haină, în zona pieptului, şi prin ameninţarea cu bătaia, i-a cerut să-i dea 5 lei. De frică, copilul a scos 5 lei din buzunar şi i-a dat tânărului respectiv.

Părinţii băiatului au cerut imediat ajutorul poliţiştilor.

„Chiar dacă valoarea prejudiciului nu e însemnată, modul violent prin care s-a acţionat şi starea de temere creată unui copil, fac din fapta comisă, una deosebit de gravă. Poliţiştii au demarat cercetările şi au identificat un tânăr de 18 ani, care va fi cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a arătat Cecilia Grozavu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi

O piscină de 500.000 de euro, motiv de demisie într-un sindicat din educaţie

FOTO Doi turişti maghiari s-au pierdut în Munţii Rodnei. Cum a supravieţuit unul dintre ei până la venirea salvamontiştilor

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite