Un nou accident rutier pe Drumul European 58, în zona Lăpuşel. Trei victime au ajuns pe mâna medicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un nou accident rutier în zona Lăpuşel FOTO:Rares Moise/Adevarul
Un nou accident rutier în zona Lăpuşel FOTO:Rares Moise/Adevarul

În urma cu puţin timp a fost anunţat prin 112 un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane. Pentru a scoate una din victime afară din maşină a fost nevoie de echipajul de descarcerare. Accidentul a avut loc pe DE 58, în zona localităţii Lăpuşel, ieşirea înspre Două Veveriţe.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili exact circumstanţele în care s-a produs accidentul. La faţa locului s-au deplasat echipajele de prim ajutor, Ambulanţă şi SMURD. 


Un băimărean în vârstă de 45 de ani care conducea un autoturism pe DN1C dinspre Hideaga spre municipiu, în localitatea Lăpuşel, într-o curbă la dreapta, adoarme la volan, pierde astfel controlul direcţiei de mers şi, părăsind partea carosabilă, intră cu autoturismul într-un podeţ de beton. 
În urma impactului doi bărbaţi în vârstă de 42 şi 50 de ani,pasageri în autoturism au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite