Un maramureşean are nevoie de ajutor. Bărbatul suferă de cancer la stomac şi are nevoie urgentă de o operaţie costisitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vârstă de 39 de ani, Dăînuţ Moldovan are mari probleme de sănătate. Acesta are nevoie urgentă de bani pentru un transplant de stomac, operaţie care costă apăroximativ 3.500 de euro. Bărbatul face în prezent tratament cu citostatice, iar operaţia ar putea fi programată în luna august.


În urma analizelor, medicii au descoperit o tumoare malignă în stomacul maramureşeanului. Singura variantă care i-ar putea salva viaţa ar fi un transplant, însă această intervenţie chirurgicală este una destul de costisitoare. Bărbatul are nevoie de aproximativ 3.500 de euro, bani pe care speră să-i adune până în luna august când poate fi programat pentru operaţie. 
 

Dănuţ Moldovan 39 de ani şi provinde din comuna Coaş. Medicii i-au recomandat să apeleze la un spital din Târgu Mureş, unde există specialişti în acest segment medical. Cei care îl pot ajuta pe maramureşean pot face donaţii în contul deschis la sucursala BRD: RO24BRDE250SV15437822500. 

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite