Un bărbat a murit, iar altul a fost grav accidentat în timp ce tăiau lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două accidente grave s-au petrecut în ultimele 48 de ore în Maramureş. Ambele s-au petrecut în pădure, unde un bărbat s-a tăiat cu drujba la picior, iar altul a murit strivit de un copac. Un incident s-a petrecut în apropiere de staţiunea Izvoare, iar cel de-al doilea în Crasna Vişeului.

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a ajuns de urgenţă la spital, după ce s-a tăiat cu drujba la picior. Potrivit informaţiilor oferite de către poliţişti, acesta se afla la lucru în zona Valea Neagră, iar într-un moment de neatenţie bărbatul s-a accidentat. Drujba l-a rănit în zona glşeznei, iar bărbatul a avut nevoie de intervenţia medicilor. Acesta este angajatul unei firme care tăia lemne în zona respectivă, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureş a demarat o anchetă păentru a stabili dacă normele de siguranţă au fost respectate. 

Un alt incident s-a petrecut cu o zi înainte, în Crasna Vişeului, acolo unde un bărbat a murit strivit de un copac. Bărbatul se afla de asemenea la tăiat de lemne, iar un copac a căzut pe el în timp ce acesta încerca să doboare pomul. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Viseu de Sus pentru efectuarea necropsiei.

Citeşte şi:

FOTO VIDEO Vacanţă în România. Misterul bisericilor de lemn şi al icoanei făcătoare de minuni, dovada credinţei maramureşenilor

VIDEO 65 de hectare de pădure din apropierea Borşei, în flăcări

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite