Tren personal deraiat între Baia Mare şi Satu Mare. Traficul e oprit

0
0

Trenul personal Baia Mare-Satu Mare a deraiat în Busag. Traficul feroviar este oprit. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 10.00

UPDATE 15.00: Se pare că ternul a deraiat din cauza terasamentului, care a cedat. La faţa locului este comisia de anchetă care face măsurători. ”A ajuns şi utilajul de mare tonaj cu care se va interveni pentru repunerea pe şină a osiei care a deraiat. Căltăorii din trenurile care sunt înscrise acum în circulaţie sunt transbordaţi cu un microbuz din Buşag până în Baia Mare, până la finalizarea anchetei comisiei”, a precizat Oana Brânzan, purtătorul de cunvânt al CFR Călători.

 Cei 12 călători au fost preluaţi imediat de o altă garnitură care circula pe zona respectivă. Circulaia a fost oprită, iar călătorii sunt transportaţi până laBaia Mare cu un microbuz. ”Până la ora 13.00 a fost o fereastră de grafic, nu au fost trenuri în circulaţie. Iar în acest moment s-a pus la dispoziţia călătorilor un micirobuz pentru segmentul Buşag Baia Mare, de acolo călătorii se urcă în alte ternuri care au acelaşi grafic de circulaţie”, a mai menţionat Oana Brânzan.

Imediat ce comisia va finaliza toate măsurătorile necesare se va interveni pentru repunerea pe şină şi se va redeschide circulaţia.

UPDATE: Doar 12 călători se aflau în tren, la momentul deraierii. Niciunul nu a fost rănit. Se pare că de vină ar fi terasamentul din zonă. 

Trenul personal Baia Mare-Satu Mare a deraiat în Busag. Trafic feroviar este oprit.  În urmă cu câteva minute trenul personal ce face legătură între Satu Mare şi Baia Mare a deraiat la aeroport în zona pădurii de la Busag din cauza terasamentului, arată Jurnalmm.ro.

Revenim cu amănunte. 

Baia Mare


Ultimele știri
Cele mai citite