Trei tineri au ajuns la spital în urma unui grav accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în cursul nopţii trecute Foto: Adevărul
Accidentul a avut loc în cursul nopţii trecute Foto: Adevărul

Viteza face din nou victime pe drumurile din Maramureş. De această dată, trei tineri au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau s-a lovit violent de un autobuz. Incidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care circulau tinerii,, în urma impactului cei trei rămânând blocaţi în interiorul autoturismului.

Accidentul a avut loc în localitatea maramureşeană Baia Sprie, în cursul nopţii trecute. Conform primelor informaţii, la volanul maşinii mici se afla un tânăr în vârstă de 20 de ani, care din cauza vitezeti nu a mai putut stăpânii maşina şi s-a lovit fruntal de un autobuz. În autoturism se mai aflau fraţii băiatului, care su suferit răni grave în urma impactului. 
 

Din primele cercetări se pare că vinovat ar fi tănărul şofer, conducătorul autobuzului declarând că a făcut tot posibilul să evite impactul. „Eu veneam de sus, spre Baia Mare şi din faţă am văzut că venea maşina. Dintr-o dată m-am văzut cu el că intră în mine şi..frână, să evit cât se poate. Era târziu deja. S-a întamplat ce s-a întâmplat. Absolut că avea viteză mare din moment ce se văd urmările”, a spus şoferul autobuzului. „Şoferul unui autoturism Volkswagen, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta nu a adaptat viteza în curbă şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autobuz. Din accident au rezultat trei vitime”, a declarat agent şef principal Mircea Rogojan, SPR Maramureş.


La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD şi al Ambulanţei, în urma impactului, cei trei tineri fiind transportaţi de urgenţă la spital.

VIDEO Două persoane au murit într-un grav accident de circulaţie

Accident rutier grav în localitatea Onceşti. O persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite