O fetiță de doi ani a căzut de la etaj, în Sectorul 1. Poliţiştii fac cercetări

0
Publicat:

Poliţiştii bucureșteni efectuează cercetări în cazul unei fetiţe de doi ani care a căzut, luni dimineaţă, de la etajul unui imobil din Sectorul 1 al Capitalei.

Fetița a fost preluată de un echipaj medical. FOTO arhivă Mircea Moira / Shutterstock
Fetița a fost preluată de un echipaj medical. FOTO arhivă Mircea Moira / Shutterstock

„În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 1. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţişti din cadrul subunităţii, care au constatat că este vorba despre o fetiţă, în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la etajul 1 al blocului", informează un comunicat al DGPMB transmis, luni, AGERPRES.

Un echipaj medical ajuns la locul incidentului i-a acordat fetiţei primele îngrijiri medicale.

Copilul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 1 Poliţie, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Amintim că, anul trecut, un băiețel de doi ani a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din Sibiu. Și în aceeași perioadă, o fetiță a scăpat miraculos după ce a căzut tot de la etajul patru. În ambele cazuri, căderea le-a fost atenuată de niște sârme, iar acest lucru le-a salvat practic viața.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite