Ţigări descoperite în Mulţii Maramureşului, la 1500 de metri altitudine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul unor acţiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat, în munţi la 1.500 de metri altitudine, un maramureşean ce transporta ţigări de contrabandă.    Tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă în formă agravată.

Marţi, la nivelul Sectorului PF Poienile de sub Munte s-a desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona muntoasă împădurită, greu accesibilă. Astfel, în jurul orei 16.00, poliţiştii de frontieră au observat în Munţii Maramureşului, la o altitudine de peste 1.500 metri, o persoana care transporta în spate colete voluminoase, de la frontiera de stat spre interiorul ţării. S-a procedat la interceptarea celui în cauză, iar în urma somaţiilor legale prin voce, bărbatul a încercat să fugă, profitând de terenul muntos împădurit şi condiţiile meteo nefavorabile. Imediat, poliţiştii l-au reţinut şi ulterior identificat ca fiind cetăţeanul român, S. Vasile, de 19 ani, domiciliat în judeţul Maramureş.

La cercetarea terenului au fost descoperite patru colete ce conţineau ţigări de provenienţă ucraineană, care conţineau 1.990 de pachete cu ţigări, marca Viceroy, de provenienţă ucraineană.
Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 18.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar maramureşeanul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă în formă agravantă.

Citeşte şi:

VIDEO Metode inedite de transport al ţigărilor de contrabandă. Al doilea scafandru prins în doar 3 zile

FOTO Ţigări de contrabandă ascunse în  cele mai ciudate locuri ale maşinii. Bărbatul credea că scapă nepedepsit

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite