Tichete sociale pentru pensionari şi persoanele cu dizabilităţi din Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tichetele sociale vor fi distribuite în luna decembrie Foto: Arhivă
Tichetele sociale vor fi distribuite în luna decembrie Foto: Arhivă

Pentru al treilea an consecutiv, municipalitatea va oferi peste 13.000 de tichete sociale pensionarilor si persoanelor cu dizabilităţi din Baia Mare. Astfel, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi, nu mai puţi de 4.1000 de tichete vor fi trimise, iar 9.100 de pensionari vor primi câte un tichet cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Ajunse deja tradiţie în rândul băimărenilor, tichetele sociale vor ajunge şi anul acesta la cei aflaţi în nevoie. Valoarea unui astfel de tichet va fi de 20 de lei, iar de acest ajutor vor beneficia pensionarii cu o pensie mai mică de 700 de lei, dar şi persoanele cu dizabilităţi grave. 


Primii care vor primi tichetele vor fi cei cu dizabilităţi, acestora urmând a le fi împărţite tichetele cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi ce va avea loc în 3 decembrie, urmând ca în pragul sărbătorilor de iarnă acestea să ajungă şi la pensionari.
 

În total, de aceste tichete vor beneficia peste 13.000 de persoane, 9.100 de pensionari şi 4.000 de persoane cu dizabilităţi.

Tichete sociale de Crăciun  pentru nevoiaşii din Alexandria

Tichete sociale, distribuite de voluntarii Crucii Roşii nevoiaşilor din Râmnicu Sărat

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite