Teodor Ardelean şi Nicolae Bud, primele nume vehiculate pentru şefia CJ Maramureş la alegerile viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi mai sunt multe zile până la alegerile care vor desemna un nou preşedinte la conducerea Consiliului Maramureş, deja s-au vehiculat primele nume. Sunt tot mai mulţi cei care consideră că actualul preşedinte al CJ Maramureş, Zamfir Ciceu nu va mai prinde un al doilea mandat.

"A fost o discuţie între anumite persoane implicate în politica comunităţii maramureşene şi ne-am gândit că, pentru a putea să aducem judeţul Maramureş la nivelul Băii Mari, avem nevoie de un partener. Autoritatea locală din Baia Mare şi cea judeţeană trebuie să fie compatibile şi ca viteză, şi ca amplitudine şi nici ca şi consistenţă a proiectelor şi ne-am gândit la Teodor Ardelean sau la Nicolae Bud. 

Vom vedea şi alte personalităţi ale judeţului care pot să aibă relevanţă în ecuaţia electorală sau pot să aibă relevanţă în modul cum sunt receptate la nivel parlamentar şi al comuntăţii. 

Cei doi vin partea celor care vor  mai multă administraţie şi mai puţină politică, a declarat, pentru adevarul, primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheş.  

Oa altă posibilă candidatură pentru şefia CJ Maramureş este cea a social-democratului Gabriel Zetea, actualmente vicepreşedinte de Consiliu Judeţean Maramureş. 

Despre Nicolae Bud se ştie, printre altele, că a fost deputat de Maramureş, iar Teodor Ardelean este consilier local în CL Baia Mare şi director al Bibliotecii Judeţene Petre Dulfu Baia Mare. 

Citeste si: Crucificarea lui Iisus Hristos: Cât adevăr este în cel mai cunoscut act de tortură din istoria omenirii

Preşedintele CJ Maramureş, acuzat că favorizează un candidat în lupta pentru postul de countymanager

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite