Tânăr împuşcat pe o stradă din Baia Mare, din gelozie. Atacatorul, audiat de poliţie UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a fost împuşcat vineri seară, 23 septembrie, pe o stradă din Baia Mare. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Atacatorul a fost identificat şi dus la poliţie pentru audieri.

Poliția a capturat agresorul FOTO Arhivă
Poliția a capturat agresorul FOTO Arhivă

UPDATE: Tânărul împușcat se află la spital și a fost supus unei intervenții chirurgicale noaptea trecută. „Pacientul este internat în TerapiE Intensivă și a fost operat în cursul nopții. Este în stare gravă, dar stabil. Are plăgi împușcate în zona toracică”, a explicat dr. Vasile Pop, dIrectorul medical al Spitalului Județean din Baia Mare.

În prezent, pacientul este în stare stabilă, dar medicii se feresc să facă prognosticuri deocamdată. „Prognosticul este rezervat. Facem toate eforturile ca lucrurile să meargă într-o direcție bună. A fost afectat un plămân, iar la celălalt a fost pleura lezată. A fost rezolvat din punct de vedere chirurgical, dar oricând pot surveni complicații”, a mai spus directorul medical.  

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

Știrea inițială:

Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel la SNUAU 112 de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Luminişului din municipiu, a fost împuşcat cu o armă de foc. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 30 de ani, din localitatea Şurdeşti, se află în custodia poliţiei, pentru audieri", a informat sâmbătă dimineaţă, 24 septembrie, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

Potrivit reprezentantului IPJ, în cauză, o echipă complexă, sub conducerea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi luarea măsurilor legale care se impun. 

Digi24 are informații că fapta a fost comisă din gelozie. Agresorul aflase că iubita îl înșeală și s-a întors vineri seara din Anglia pentru a-și confrunta rivalul, pe care l-a urmărit în trafic și l-a împușcat. 

Baia Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite