Suspecţii crimei de la Dragomireşti au ajuns după gratii. Doi bărbaţi şi un minor sunt cercetaţi pentru omor calificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei inculpaţi au ajuns după gratii Foto: Arhivă
Cei trei inculpaţi au ajuns după gratii Foto: Arhivă

La propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, magistraţii au dispus arestarea preventivă a trei inculpaţi, cercetaţi savârşirea infracţiunii de omor calificat. Cei trei maramureşeni, în prima noapte a acestui an, au omorât un bărbat, după care i-au aruncat cadavrul pe un câmp.

Tribunalul Maramureş a decis arestarea pe o durată de 29 de zile a inculpaţilor H. Gavrilă, în vârstă de 36 de ani şi C. Gheorghe, în vârstă de 24 de ani, şi arestarea preventivă pe o durată de 19 zile a inculpatului minor M. Ion, în vârstă de 16 ani, toţi domiciliaţi în localitatea Dragomireşti, fără antecedente penale. Pentru a dispune arestarea preventivă, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că inculpaţii, pe fondul consumului de alcool, i-au aplicat victimei P. G. V. mai multe lovituri la nivelul capului şi a abdomenului, provocându-i leziuni care au condus la decesul acesteia.

De asemenea, instanţa a respins cererile formulate de inculpaţii H. Gavrilă şi M. Ion de a se lua măsura obligării de a nu părăsi localitatea sau ţara, precum şi cererea inculpatului C. Gheorghe de a se lua măsura obligării de a nu părăsi localitatea. 

Descoperire macabră pe un câmp din Maramureş

FOTO VIDEO Violată şi ucisă de amant, în timp ce soţul era plecat la stână

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite