FOTO VIDEO Violată şi ucisă de amant, în timp ce soţul era plecat la stână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O crimă cutremurătoare a avut loc în noaptea zilei de joi, în Maramureş. Un bărbat în vârstă de 37 de ani şi-a violat şi ucis amanta după ce aceasta se despărţise de el în urmă cu doar câteva zile. Incidentul a avut loc în timp de soţul victimei era plecat de acasă.

Incidentul s-a petrecut în comuna maramureşeană Poienile de sub Munte, joi noaptea, când bărbatul supărat că a fost părăsit a decis să-şi ucidă cu brutalitate fosta amantă. După câteva ore de urmărire, autorul crimei a dus victima într-un şopron, unde potrivit primelor informaţii a violat-o şi pe urmă i-a tăiat gâtul. Victima este mama a patru copii, care se pare că ar fi văzut întreg incidentul. Mai mult, femeia era căsătorită de câţiva ani, iar soţul acesteia era plecat la lucru în noaptea când a avut loc tragedia. 

Potrivit locuitorilor din Poienile de sub munte, cei doi umblau împreună de aproximativ un an, iar în urmă cu

 câteva zile femeia a decis să pună capăt relaţiei. După ce şi-a ucis cu brutalitate fosta amanta, criminalul şi-a sunat sora să-şi ia rămas bun spunând că probabil nu se vor mai vedea niciodată şi a fugit în munţi. 

Poliţia caută autorul

Până la această oră criminalul nu a fost găsit de poliţişti. IPJ Maramureş a deschis o anchetă în cazul tragediei de la Poienile de sub Munte, urmând ca bărbatul să fie tras la răspundere pentru fapta sa. „În seara zilei de 29.11.2012 poliţiştii postului Poienile de sub Munte au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că unei femei de 26 ani din localitate i-a fost suprimată viaţa, aceasta aflându-se decedată într-o anexă a unei gospodării. Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a constatat că cele sesizate se confirmă iar în prezent poliţiştii de investigaţii criminale desfăşoară cercetări sub coordonarea procurorului criminalist“, se arată în comunicatul emis de Poliţia Maramureş.

Baia MarePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite