Steagul format din cel mai mare număr de oameni, într-un oraş din România. De Ziua Naţională

0
0

Baia Mare vrea să intre în istorie cu cel mai mare steag format vreodată din cel mai mare număr de oameni. Băimărenii care vor să scrie istorie sunt aşteptaţi de Ziua Naţională a României pe stadionul Viorel Mateianu din municipiu pentru a participa la acest eveniment unic.

De Ziua Naţională a României, băimărenii sunt aşteptaţi în număr CÂT MAI MARE, să facă parte din steagul format din cel mai mare număr de oameni, din România, marcând astfel, într-un mod inedit, momentul acesta important din istoria României.

Iniţiativa aparţine organizaţiei Team For Youth din Baia Mare. La ora 15:45 băimărenii se întânesc la stadion şi se formează 3 echipe, fiecare echipă reprezentând una din cele trei culori ale steagului. Fiecare participant va primi o foaie de hârtie specifică echipei din care face parte: albastră, galbenă sau roşie. La semnalul sonor, toată lumea va ridica foile spre cer, astfel realizându-se imaginea steagului uman.

Nu poate fi mai simplu de atât, nu durează mult, iar rezultatul este unul care va aduce Baia mare din nou în prim plan. FIECARE POATE FACE PARTE DIN ASTA! Pe parcursul activităţii, voluntari ai asociaţiei Team for Youth vă vor îndruma şi coordona pentru ca rezultatul să fie cel aşteptat. Urmăriţi-i pe cei cu tricouri mov! 

Citeste si  1 Decembrie la Oradea. Care este programul manifestărilor cu ocazia Zilei Naţionale a României

VIDEO Pârtiile din Poiana Braşov vor fi practicabile de 1 decembrie

Mai multe - Baia Mare

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite