Şoferul anului 2014 de la Urbis a primit cadou... o bicicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel mai bun sofer de la Urbis a primit cadou o bicicleta FOTO:Urbis Baia Mare
Cel mai bun sofer de la Urbis a primit cadou o bicicleta FOTO:Urbis Baia Mare

Operatorul de transport în comun din Zona Metropolitană Baia Mare şi-a premiat cei mai buni angajaţi. Astfel, şoferul anului 2014 a primit ca şi recompensă...o bicicletă. Au fost date şi alte premii de către conducerea societăţii.

Zilele trecute în sala ”Gheorghe Pop de Băseşti” a S.C. URBIS S.A. Baia Mare, a avut loc şedinţa cu ocazia Zilei Mărţişorului, la care au participat angajatele societăţii. Cu acest prilej a avut loc şi premierea câştigătorilor la concursul ”Şoferul anului 2014”, organizat de Direcţia de Exploatare. 

Clasamentul a fost stabilit de către o comisie din cadrul societăţii. În urma evaluării rezultatelor obţinute de conducătorii auto în 2014, locul I a fost adjudecat de către Bodnar Csaba, locul II – Groza Adrian şi locul III – Schiop Beniamin şi Pop Ioan I. 

Câştigătorul locului I a fost premiat cu o bicicletă. Ocupanţii locurilor II şi III au primit din partea societăţii premii în bani. ”Sperăm că în acest an premiile să fie mai consistente, iar de la bicicletă să trecem la următoarea etapă”, a declarat general de brigadă (r) Ion Pop, directorul general al S.C. URBIS S.A. Baia Mare. 

De asemenea, Direcţia de Exploatare şi Serviciul Legitimaţii de Călătorie şi Control au efectuat o analiză asupra activităţii controlorilor, pe anul 2014, în urma căreia s-a stabilit următorul clasament: 

Locul I – Bărcan Ioan

Locul II – Filip Delia 

               Oros Delia

Locul III – Şomkereki Liliana 

                Taşi Maria

Cele cinci persoane au fost recompensate cu diferite sume de bani. Tuturor reprezentantelor sexului frumos din cadrul S.C. URBIS S.A. Baia Mare, conducerea societăţii a oferit câte o floare, iar cu ocazia Zilei de 8 Martie acestea au primit cadouri în bonuri valorice. Vineri, 6 martie 2015, Sindicatul SINDURB Baia Mare din cadrul societăţii va organiza ”Balul Mărţişorului”. 

Citeste si: Ce mărţişoare se poartă în 2015. Idei originale pentru 1 martie

Fiscul va sigila spaţiile comercianţilor care nu emit bon fiscal de la 1 martie

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite