Şi-a bătut un vecin pentru o ladă de bere pe care a dus-o apoi la o zi de naştere. L-a furat de bani şi pe sărbătorit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A batut un vecin pentru o lada de bere
A batut un vecin pentru o lada de bere

Un tânăr din localitatea Dragomireşti este cercetat de poliţiştii maramureşeni pentru tâlhărie şi furt. Asta după ce a agresat un vecin pentru o ladă de bere, cu care a mers la un alt vecin care-şi sărbătorea ziua de naştere.

Sărbătoritul a fost şi el la rândul său deposedat de câteva sute de euro de aceeaşi persoană care a furat lada de bere.

Poliţia Dragomireşti a fost sesizată zilele trecute despre comiterea unui furt dintr-o locuinţă situată pe strada Valea Bradului din localitate. În seara zilei de 6 august proprietarul locuinţei, un tânăr în vârstă de 25 de ani, îşi sărbătorea ziua de naştere alături de câţiva prieteni. 

La un moment dat el a sesizat lipsa sumei de 200 de euro din portmoneul său. Bănuindu-l de furt pe unul dintre cei prezenţi el a sesizat a doua zi poliţia.

Din verificările şi investigaţiile efectuate de poliţişti s-a stabilit că persoana bănuită este un tânăr în vârstă de 27 de ani care, în seara respectivă, înainte de începerea petrecerii l-a deposedat prin violenţă pe un vecin de o ladă cu bere, pe care a dus-o la locuinţa sărbătoritului, iar apoi i-a sustras acestuia suma de 200 de euro din portmoneu.

Poliţiştii continuă cercetările faţă de acesta sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi furt.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite