Şeful Poliţiei Locale schimbat din funcţie. Conducerea Primăriei vrea ca noul director să aibă pregătire militară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politia Locala Baia Mare va avea un nou director FOTO: Adevarul
Politia Locala Baia Mare va avea un nou director FOTO: Adevarul

Şeful Poliţiei Locale, Gheorghe Popan a fost eliberat din funcţie. Anunţul a fost făcut la începutul şedinţei de Consiliu Local Baia Mare din data de 4 august de către primarul Cătălin Cherecheş. Acesta se declară nemulţumit de activitatea depusă de către Popan la cârma Poliţiei Locale, recunoscând că şi-ar fi dorit ca să fie văzut pe teren şeful Poliţiei Locale şi nu la birou.

"Cred că Gheorghe Popan poate să facă faţă unor alte atribuţii mult mai bine. Îmi doresc un om care să fie, într-un fel cu pregătire militară, îmi doresc un om care să fie în teren la toate acţiunile pe care le face Poliţia Locală. 

Din păcate, când avem acţiuni pe teren mai ample, directorul Popan nu a fost prezent. Şi nu e o chestiune de sancţionare, ci una de reaşezare a administraţiei locale din acest punct de vedere", a declarat, pentru adevărul, primarul Cătălin Cherecheş. 

Acesta a mai adăugat că au fost luate şi alte decizii pentru eficientizarea activităţii în unele compartimente din cadrul Primăriei Baia Mare. Liviu Pop va coordona tot ceea ce înseamnă Compartimentul de Disciplină în construcţii şi control mediu.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite