Scenă romantică terminată prost. Un bărbat a ajuns la Poliție după ce a vrut să-i facă o surpriză soției

0
Publicat:

Un bărbat din Baia Mare a ajuns la Poliție, unde a avut de dat explicații după ce a vrut să facă un gest romantic pentru soția sa, de ziua ei. El are acum dosar penal pentru nerespectarea legii privind regimul materialelor explozive.

Bărbatul a fost oprit de jandarmi  FOTO Antena 3
Bărbatul a fost oprit de jandarmi FOTO Antena 3

Bărbatul a vrut doar să-i facă o surpriză soției sale, de ziua ei, așa că și-a chemat câțiva prieteni care să-l susțină și s-a poziționat în mijlocul unui sens giratoriu, aproape de zona în care locuiește. Apoi a început să proiecteze artificii, în timp ce sărbătorita îl privea încântată de la balcon.

Din păcate pentru el, jandarmii au intervenit și au oprit „spectacolul”.

La fața locului au fost identificate două baterii de artificii inscripționate, ambele din categoria F2 de articole pirotehnice. Persoana a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Baia Mare unde au fost predate și materialele pirotehnice urmând a se derula procedurile legale care se impun”, arată jandarmii.

De asemenea, ei reamintesc că potrivit legii nr.126/1995 privind regimul materialelor explozive, ,,producerea, experimentarea, prelucrarea, deținerea, transportul, folosirea sau orice altă operațiune cu materiale explozive, efectuată fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale și să evite folosirea materialelor explozive pentru a nu își pune în pericol siguranța proprie sau pe a celorlalți”, a mai anunțat Jandarmeria Maramureș.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite