S-a întors iarna! A nins în Maramureș, fiind nevoie de intervenția utilajelor de deszăpezire

0
Publicat:

E iarnă din nou în Maramureș, unde a nins în Pasul Gutâi și în Pasul Prislop. S-a intervenit cu utilaje de deszăpezire și pentru a împrăștia material antiderapant. Meteorologii anunță vreme instabilă și rece.

Ninsoare în pasul Gutâi, Maramureș  FOTO CJSU Marmaureș
Ninsoare în pasul Gutâi, Maramureș FOTO CJSU Marmaureș

A nins de dimineață pe DN18, în Pasul Prislop și în Pasul Gutâi. Angajații de la Secția de Drumuri Naționaleau acționat de dimineață cu un utilaj UNIMOG, pentru a răspândi material antiderapant.

De asemenea, în Pasul Prislop s-a intervenit cu un utilaj și s-au împrăștiat șase tone de material antiderapant, între km165 și km174.

Ninsoarea s-a oprit ulterior în Pasul Prislop, partea carosabilă fiind acum curată și umedă.

Ninsoare în asul Gutâi, Maramureș  FOTO CJSU Maramureș
Ninsoare în asul Gutâi, Maramureș FOTO CJSU Maramureș

În Pasul Gutâi acum plouă slab, partea carosabila  fiind, de asemenea, curată și umedă. Aici s-au efectuat doar patrulări în pasul montan.

Meteorologii anunță vreme urâtă

Prognoza meteo anunță vreme răcorasă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, temporar noros în cursul zilei, când local, îndeosebi la munte, se vor semnala ploi slabe. În zona montană înaltă vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale în cursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 15 grade, iar cele minime între -1 și 3 grade. Izolat vor fi condiții de producere a brumei, în depresiuni.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite