Revelion cu Gaşca de acasă, Vescan şi un spectacol de artificii pentru băimăreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băimărenii au avut parte de o surpriză în noaptea de Anul Nou. Deşi iniţial concertul se anunţase cu o singură trupă locală, imediat după focul de artifice, pe scenă a urcat Vescan, spre surpriza tuturor celor prezenţi. Spectacolul a fost unul reuşit, in ciuda gradelor puţine de afară.

Muzică, artificii, vin fiert şi multă voie bună. De asta au avut parte băimărenii la Revelionul p care l-au etercut in Centrul Vechi. Aici, primăria a organizat un concert cu trupa Gaşca de Acasă, iar după miezul nopţii, băimrenii au avut parte de un invitat surpriză. Pe scenă a urcat Vescan.

La ora 00.00, cei prezenţi au avut parte de un spectacol de artificii care a durat 15 minute.

Băimărenii s-au bucurat de spectacol, chiar dacă afară, temperatura era de -9 grade Celsius. Acesta a fost motivul pentru care foarte mulţi dintre cei prezenţi au înlocuit şampania cu vinul fiert. ”E foarte frig, dar ne încălzim cu un pahar de vin fiert şi cu muzica bună. Spectacolul a fost excelent, iar artificiile superbe. La mulţi ani, tuturor”, a spus Nicoleta, o băimăreancă ce a înfruntat gerul de afară şi a venit cu familia să se bucure de trecerea în noul an. ”Mă bucur că am venit, chiar dacă e frig, ne distrăm, ne place muzica, bem vin fiert şi ne încălzim. La mulţi ani”, a spus Claudia, o altă băimăreancă venită cu soţul ei la concert.

Spectacolul s-a terminat în jurul orei 01.00, când cei mai mulţi s-au întors la restaurantele unde petreceau trecerea în 2016, ori acasă, în familie.

Mai puteţi citi:

Prăjiturile de casă, preferate de Anul Nou. Cum pregătim „Albiniţa” şi foile cu miere de albine, cele mai căutate de Revelion

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite