Trafic rutier restricţionat în Centrul Vechi, în noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul rutier este resricţionat în Centrul Vechi, în această noapte, de la ora 22.00 până la ora 01.00. Măsura a fost luată pentru  ca "Revelionul Băimărenilor", să se desfăşoare fără incidente, respectiv în scopul de a evita producerea de blocaje în trafic sau de accidente rutiere.

Conducătorii auto pot alege pentru a se deplasa spre Centrul Nou următoarele trasee alternative: Str. Horea-Str.Andrei Mureşanu-Str. Gheorghe Şincai-Str.Culturii; Podul Viilor-Str.Şteampului-Str. Gheorghe Şincai-Strada Culturii; Str. Minerilor-Str.Victoriei-Bd.Unirii; Str. Minerilor-Str.Victoriei-Aleea Independenţei-Str. Culturii-Bd. Bucureşti.

Angajaţii Direcţiei Poliţiei Locale Baia Mare au luat măsurile necesare pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, dar şi de monitorizare a circulaţiei rutiere pe perioada desfăşurării manifestării incluse în programul "Iarna Băimăreană 2015". După terminarea programului de la scenă şi a focului de artificii, se va proceda la salubrizarea zonei şi reluarea traficului rutier.

Mai puteţi citi:

Patru cetăţeni din Sri Lanka, opriţi la frontiera de nord a ţării

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite