Primarul încă în funcţie al municipiului Sighetu Marmaţiei a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul încă în funcţie, Horia Scubli, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19
Primarul încă în funcţie, Horia Scubli, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Horia Scubli, primarul încă în funcţie al municipiului SIghetu Marmaţiei, a fost confirmat pozitiv cu noul Coronavirus şi a fost internat în spital, confirmă Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş. Acesta nu a mai candidat la alegerile locale din data de 27 septembrie

Ca urmare a acestei situaţii, primăria municipiului Sighetu Marmaţiei îşi suspendă activitatea până la data de 5 octombrie. Între timp s-a dispus dezinfecţia integrală a sediului autorităţii administraţiei publice locale, dar şi a sediilor secundare, respectiv sediilor serviciilor din subordine, inclusiv a consiliului local. 

Începând cu data de 5 octombrie activitatea instituţiei va fi reluată la minim, cu prezenţa unei singure persoane în fiecare birou din sediul instituţiei. De asemenea, persoanele care vor prezenta simptome specifice infecţiei cu noul Coronavirus nu se vor întoarce la muncă. ”Ceilalţi angajaţi a căror prezenţă nu este neapărat necesară îşi vor desfăşura activitatea de la distanţă (telemuncă). În funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice, se va lua decizia testării angajaţilor din cadrul autorităţii administraţiei publice locale sighetene”, au anunţat reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş. 

Vă recomandăm să mai citiţi şi:

Clinică privată din Bucureşti, închisă din cauza infectării personalului cu SARS-CoV-2

Răspândire comunitară accentuată a epidemiei de coronavirus în Alba. Alte 45 de cazuri noi, în 16 localităţi

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite