Poveste tristă: Câine aruncat din tren de stăpânii săi fără milă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A fost aruncat din tren fara mila de stapanii sai si lasat sa moara FOTO:facebook
A fost aruncat din tren fara mila de stapanii sai si lasat sa moara FOTO:facebook

Poveste tristă cu câini şi stăpâni fără milă. Nemo, un câine între 10 şi 12 ani ca vârstă, după ce a avut casă şi masă timp de 12 ani a ajuns să fie aruncat din tren în gara Buşag. A fost găsit de cineva şi adus la unul din ONG-urile care se ocupă de câinii fără stăpân.

"Micuţul Nemo are o poveste tristă. A fost aruncat din tren în gara Buşag, acum 2 săptămâni cu toate că cineva l-a ţinut mai bine de 12 ani.A avut dureri mari la un picior şi când totul am crezut că s-a terminat şi este ok, Nemo a făcut babesioză. 

Şansele lui erau foarte rezervate datorită vârstei în primul rând, dar după 4 zile de perfuzii, Nemo poate respira uşurat că mai are de trăit", au anunţat reprezentanţii Asociaţiei Salvaţi Animalele Baia Mare. 

Reprezentanţii aceste asociaţii speră ca acum cineva să îi ofere un cămin acestui câine, care nu a avut nicio vină. În situaţia lui Nemo sunt alţi şi alţi câini din Baia Mare, care ajung în adăpostul primăriei din simplul fapt că cineva s-a săturat de el. 

Medan Marinela, reprezentant Asociaţia Salvaţi Animalele Baia Mare a declarat, pentru Adevarul, că aruncatul câinilor din tren în zona haltei de la Buşag către Merişor a început să fie ceva obişnuit. Aceasta a declarat că Nero a fost aruncat din tren fiind legat de gât cu o funie: "Nero are undeva între 10 şi 12 ani. 

Când l-am găsit avea ruptă o lăbuţă. L-am găsit la Buşag, la halta spre Merişor. Mai am doi câini care au fost aruncaţi din tren, erau puşi în sac şi erau căţei. Am vorbit cu cei de la Poliţia Tăuţii Măgherăuş şi ei spun că nu au ce face dacă nu prind omul în flagrant. Acolo la Merişor trenul nu opreşte, doar încetineşte".

Citeste si: Rase de câini - Ce preţ are şi în ce constă dresajul unui husky siberian?

Cele mai prietenoase rase de câini: recomandările celebrului dresor Cesar Millan

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite