Peste 5.000 de abonamente de parcare, vândute în prima luna a anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noile abonamente de parcare par să aibă mare trecere în rândul băimărenilor. Doar în luna ianuarie a anului curent s-au vândut aproximativ 5.500 de astfel de abonamente, de patru ori mai multe decât în anul precedent.

Abonamentele de parcare adoptate de municipalitate pentru anul 2014 au fost bine primite de băimăreni. Posibilitatea de a parca oriunde şi oricând, pe raza Băii Mari, dar şi preţul scăzut al acestora au dus la o creştere de patru ori a numărului de abonamente vândute, comparativ cu tot anul 2013. „De la începutul anului şi până în ziua de astăzi s-au vândut circa 5.500 de abonamente. Trebuie să recunoaştem că sunt mai puţine decât ne-am aşteptat, având în vedere că preţul este acceptabil sau mai mult decât acceptabil, dar poate că nu toată lumea încă ştie acest lucru”, a spus Eleonora Gheţe, directorul SPAU. 

Valoarea unui abonament, valabil timp de un an de zile, este de 100 de lei, iar posesorii acestuia beneficiaza de parcare, fără a fi nevoiţi să achite nicio altă taxă, pe toată raza municipiului Baia Mare. De asemenea, pe lângă abonametele anuale, şoferii au la dispoziţie şi abonamente valabile timp de o lună, preţul acestora fiind de 20 de lei.

Taxă unică de parcare în Baia Mare. Proprietarii de maşini vor plăti obligatoriu câte 100 de lei

Taxa unică de parcare a fost înlocuită cu abonament opţional

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite