Paula Ungureanu a semnat cu HCM Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Paula Ungureanu a decis să se alăture echipei băimărene de handbal pentru următorii trei ani. Sportiva are toată încrederea în şansele de reuşită ale clubului băimărean, sperând să joace în Champions League alături de acesta.

Deşi actele nu au fost încă semnate, sportiva a confirmat că a ajuns la un acord comun cu HCM-ul. Alegerea de a realiza transferul a făcut-o deoarece are încredere în şansele echipei antrenată de Costica Buceschi şi Magda Kovacs. „Din punctul meu de vedere, şi de aceea am ales Baia Mare, mi-a plăcut mult de tot proiectul lor. Consider că va fi următoarea echipă care poate să ducă sus handbalul românesc şi din această cauză am şi optat pentru Baia Mare. Consider că are cele mai multe şanse, pentru că ştiţi foarte bine ce s-a întamplat cu Oltchimul, şi nu trebuie să lăsăm handbalul românesc să se ducă în jos. Nu a fost o alegere grea şi am ales cu sufletul“, a arătat Ungureanu.

Portarul speră să joace alături de noua echipă la cel mai înalt nivel, având convingerea că grupare băimăreană are toate atuurile necesare succesului. „Dacă consideram ca nu avem vreo şansa în Champions League nici nu mai semnam pentru Baia Mare. Clar încercăm să ne ducem şi să luptăm la cel mai înalt nivel şi avem valoare pentru aşa ceva“, a adăugat portarul.

Sportiva în vârstă de 33 de ani va evolua la clubul băimărean după mai bine de patru ani petrecuţi la Oltchim. Paula Ungureanu , considerată unul dintre cei mai buni portari ai momentului, este ultima achiziţie importantă a HCM-ului, după Ada Nechita,Gabriella Szucs, Luciana Marin, Mădălina Chirilă,  Melinda Geiger şi Mihaela Smedescu. 

Citeşte şi:

HCM Baia Mare a câştigat Cupa României

FOTO – Victorie şi medalii pentru HCM Baia Mare, în ultima partida disputată pe teren propriu

Melinda Geiger şi Mihaela Smedescu şi-au prelungit contractul cu HCM Baia Mare

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite