Muncitorii care vor lucra pe drumul judeţean 187, aşteptaţi cu pâine şi sare în 1 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima zi a lunii septembrie ar urma să aducă demararea lucrărilor pe unul dintre cele mai importante tronsoane de drum judeţean şi anume DJ 187, Valea Ruscovei.

Consilierul judeţean Ioan Beuca a promis că în prima zi a lunii septembrie când vor demara lucrările muncitorii care se vor apuca de lucru pe început de toamnă vor fi aşteptaţi cu pâine şi sare, conform obiceiului cu care a fost aşteptat şi Victor Ponta pe aerogara Baia Mare.

“În calitatea mea de reprezentant al acestei zone în Consiliul Judeţean, nu pot decât să mă bucur că un proiect aşa de important pentru locuitorii zonei va fi pus în aplicare  peste câteva zile. DJ 187 are o lungime totală de 20 de kilometri şi deserveşte 20.000 de locuitori.

Atât eu cât şi locuitorii zonei, împreună cu primarii comunelor de pe Valea Ruscovei, nici nu ne imaginăm ca Liviu Dragnea şi mai ales Liviu Marian Pop, senatorul care a obţinut foarte multe voturi de la oamenii din zonă, nu se vor ţine de cuvânt. Începând de luni, 01.09.2014, aşteptăm utilajele şi muncitorii, cu pâine şi cu sare, la intersecţia de la Leordina. Promit că o să filmez evenimentul, iar filmarea o să o postez pe blog.

Dacă va trebui plătit un ”preţ” politic în schimbul modernizării DJ 187, mă ofer de pe acum voluntar. La finalul ”târgului” de aleşi locali, în funcţie de situaţia lucrărilor executate pe DJ 187, mă voi înscrie în formaţiunea indicată de domnul Dragnea sau domnul Liviu Marian Pop. 

Ştiu că risc să fiu catalogat drept traseist,  dar… MAI  BINE TRASEIST DECÂT TRACTORIST… pe drumul plin de gropi. Repet, incepând de luni, 01.09.2014, aşteptăm utilajele şi muncitorii, cu pâine şi cu sare, la intersecţia de la Leordina. 

O sa aşteptăm până la primul îngheţ. Dacă până atunci nu apar oamenii şi utilajele, ne vedem de treabă”, a arătat consilierul judeţean Ioan Beuca. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite