Moşul vine şi în acest an la Spitalul Judeţean Baia Mare. Copiii, împreună cu angajaţii spitalului, pregătesc un flashmob pentru Moş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moşul, fie el Nicolae sau Crăciun, va veni şi în acest an pentru copiii angajaţilor din spitalele maramureşene. Ca de obicei, Moşul va fi prezent şi la Spitalul Judeţean Baia Mare, unde va veni într-un mod inedit. Copiii angajaţilor din unitatea sanitară, alăturiu de angajaţii din spital, cu toţii vor lua parte la un flashmob care va avea loc în data de 12 decembrie.

"Cu Moş Crăciun am început deja repetiţiile pentru că anul acesta am vrut să facm ceva deosebit, ca în fiecare an de altfel. Anul acesta vom face un flashmob cu copiii angajaţilor. 

Am început deja repetiţiile, am avut deja vreo 40 şi ceva de copii la aceste repetiţii. Ei sunt foarte încântaţi de idee în sine şi îl aşteaptă pe Moşu. Vom face totul în data de 12 decembrie, ora 14:00 în holul spitalului. 

Cu toţii, inclusiv angajaţii spitalului vom face flashmob. Fiecare se gândeşte că dacă dansează cât mai frumos, atunci Moşul o să fie mai darnic", a declarat ec. Sorina Pintea, manager Spitalul Judeţean Baia Mare. 

Citeste si: De Moş Nicolae, la Constanţa se deschide Orăşelul Copiilor

Căluţul Norocel te aşteaptă să fii Moş Crăciun pentru copiii din centrele de plasament

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite