Maramureşul şi Timişul, singurele judeţe din România unde mai are loc Let's Do It, Romania!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maramureşul şi Timişul sunt singurele judeţe din România unde se va continua acţiunea Let's Do It, Romania!, cel mai mare proiect de implicare socială organizat până în prezent în România. Scopul proiectului de la început a fost acela de  curăţare a mormanelor de gunoi generate de oameni  în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi.

Deşi în trecut amploarea proiectului era una de excepţie, anul acesta, la nivel naţional, doar două judeţe au ales să mai continue această acţiune atât de importantă, unul dintre judeţele implicate fiind, în continuare,  Maramureşul.

În Baia Mare, sub coordonarea Gărzii Ecologice a Primăriei Baia Mare s-au identificat punctele de ecologizare şi anume zona Barajului, în Parcul Municipal (zona de sus), la Lacul Bodi, pe Valea Borcutului şi în zona Usturoiu.

Startul se va da, ca în fiecare an, de pe platoul din faţa Casei Tineretului din municipiu.

"Este mai mult decât o acţiune de ecologizare, este un mesaj de responsabilizare verde pentru un oraş verde, oraşul Baia Mare, localitate în care trăim şi cu care toţi ne mândrim", a declarat coordonatorul Gărzii Ecologice, Silvia Pop.

Citeste si: Klaus Iohannis, în vizită la Institutul Cantacuzino: „Este inadmisibil sau exclus ca Institutul să dispară”. Ponta: „Situaţia este complicată”

Şefa CNA, Laura Georgescu şi Viorel Hrebenciuc, audiaţi la DNA în dosarul licenţelor TV

 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite