Locuri noi de parcare pentru băimărenii din zona Gării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproximativ 100 de parcări vor fi amenajate în zona Gării
Aproximativ 100 de parcări vor fi amenajate în zona Gării

În urma mai multor sesizări primite atât din partea unor cetăţeni cât şi din partea persoanelor juridice, municipalitatea a demarat lucrările la un proiect care prevede 97 de noi locuri de parcare în zona respectivă. Potrivit municipalităţii această lucrare este prima dintr-un program mult mai amplu.

Lipsa locurilor de parcare din zona Gării este una dintre vechile probleme ale băimărenilor ce locuiesc în această parte a oraşului. Din cauza numărului mare de comercianţi dar şi a circulaţiei greoaie datorată gării şi autogării, găsirea unui loc de parcare reprezintă o problemă tot mai greu de trecut cu vederea. În acest sens, un proiect care prevede amenajarea a 97 de locuri noi de parcare a fost demarat de către municipalitate. „Am găsit o formulă în care să aranjăm aici aproape 100 de locuri de parcare, mai precis 97 de locuri de parcare, astfel încât şi cetăţenii care locuiesc aici şi cei care vin la gară sau la magazine să aibă suficiente locuri de parcare. S-a facut proiectul, am început lucrările şi sper ca în următoarele două, trei săptămâni să finalizăm aici o parcare civilizată şi să fluidizăm în acest fel traficul “, a explicat Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare.  

În viitor se doreşte ca astfel de locuri de parcare să fie amenajate în toate zonele semnalate a fi cu probleme dar şi reabilitarea carosabilului şi a trotuarelor din municipiu.

Citeşte şi:

FOTO Locuri de joacă moderne şi sigure în Baia Mare

Proiectele pentru care prefectul de Maramureş a cerut ajutorul guvernanţilor

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite