FOTO Locuri de joacă moderne şi sigure în Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toate locurile de joacă din Baia Mare vor fi modernizate
Toate locurile de joacă din Baia Mare vor fi modernizate

Început în anul 2012, proiectul de reamenajare a locurilor de joacă continuă şi anul acesta. Adăugarea unui cauciuc special pentru protecţia micuţilor, amenajarea locurilor din incinta grădiniţelor şi reamenajarea zonei de joacă din parcul municipal sunt doar câteva din proiectele propuse pentru acest an.


Municipalitatea va acorda şi anul acesta o atenţie deosebită reamenajării şi modernizării locurilor de joacă destinate copiilor. Pe lângă aspectul şi utilitatea lor, se va pune mare accent şi pe siguranţa pe care o oferă fiecare zonă în parte. În acest sens un cauciuc special de protecţie va acoperi suprafaţa tuturor locurilor de joacă, atât a celor aflate în cartiere dar şi a celor din grădiniţe. „Dorinţa mea a fost, în primul rând, să asigurăm securitatea copiilor şi pentru acest lucru să punem material elastic, respectiv cauciuc pe toata suprafaţa locului de joacă. A doua dorinţă a mea a fost ca în acest an, până la mijlocul său, să facem locurile de joaca la toate gradiniţele din municipiul Baia Mare, locuri de joaca noi, la fel făcute cu elemente moderne, cu cauciuc, cu tot ceea ce e necesar pentru un astfel de spaţiu de joacă“ a spus Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare.

Un alt proiect destinat micuţilor este reabilitarea locului de joacă din incinta Parcului „Regina Maria“. Potrivit edilului, acesta va fi cel mai modern spaţiu din oraş, iar lucrările de modernizare  se vor finaliza până la sfârşitul verii. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite