INEFICIENŢĂ: Controlorii de pe traseele din Zona Metropolitană nu vor mai putea vinde bilete URBIS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea operatorului de transport în comun anunţă maramureşenii care folosesc autobuzele societăţii că începând cu data de 8 septembrie pe traseele din Zona Metropolitană, respectiv localităţile Groşi, Recea, Săcălăşeni, Dumbrăviţa şi oraşul Tăuţii Măgherăuş controlorii nu vor mai avea şi rolul de taxatori.

Altfel spus, aceştia nu vor mai avea asupra lor bilete pentru vânzare în mijloacele de transport în comun.

“Din acest motiv rugăm călătorii să îşi achiziţioneze biletele şi abonamentele din timp de la chioşcurile societăţii, de la agenţii economici aflaţi în preajma staţiilor de autobuz, prin SMS sau de la conducătorii auto.

Această decizie a fost luată în cea mai recenta şedinţă a Consiliului de Administraţie al S.C. URBIS S.A. deoarece s-a dovedit ineficienţa vânzării de bilete pe mijloacele de transport  în comun.

Reamintim faptul că cei care vor fi găsiţi circulând fără bilet sau abonament de călătorie vor suporta consecinţele prevederilor articolului 45, alineat 2 din Legea 92/ 2007 – amenda de la 100 la 500 de lei”, au anunţat oficialii URBIS SA.

Controalele în mijloacele de transport vor fi efectuate conform planificării societăţii. S.C. URBIS SA. mai face precizarea că, dacă în anul 2013 au existat doar 32 de agenţi economici, care au vândut bilete de călătorie, în acest moment sunt 90 de terţi care vând bilete de călătorie.

 

Baia Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite