Petrolul scumpeşte serios biletele pentru derbyul cu Steaua. Trei sectoare de tribună sunt închise publicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul - Steaua, unul dintre derby-urile campionatului, se va disputa pe 21 septembrie, însă ploieştenii au anunţat deja când se pun în vânzare biletele.

FC Petrolul Ploieşti pune în vânzare, începând de marţi, 9 septembrie, bilete pentru meciul cu Steaua, din etapa a 8-a a Ligii 1.

Întrucât la această partidă spectatorii nu vor avea acces în 3 sectoare ale arenei, 601 (tribuna I), 205 şi 206 (tribuna a II-a), în urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF, clubul va oferi bilete cu valoare 0 abonaţilor din respectivele sectoare, tichetele urmând să fie distribuite doar luni, 8 septembrie, şi numai la casele stadionului ”Ilie Oană”, în intervalul orar 11.00-19.00. Fanii care deţin abonamente în aceste sectoare sunt rugaţi să se prezinte cu cardurile pentru a primi biletele.

Începând de marţi, toţi suporterii care doresc să-şi achiziţioneze tichete pentru meciul cu Steaua o pot face de la casele de bilete ale stadionului ”Ilie Oană”, între orele 10.00-18.00, de pe site-ul oficial al Petrolului şi, oricând, prin reţeaua Eventim şi de la partenerii Eventim.

Preţurile pentru acest meci sunt următoarele:

Peluze              19 lei

Tribuna I         45 lei

Tribuna II       35 lei

Tribuna 0       75 lei

Loc în lojă      300 lei

Din comunicatul postat pe siteul clubului reiese că ploieştenii au decis să scumpească biletele pentru meciul cu Steaua cu 7 lei (peluze), 10 lei (tribuna I şi a II-a) şi 15 lei (tribuna 0).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite