Video Imagini dintr-o casă abandonată din Maramureș. Ce au găsit acolo Mihai Morar și fiicele lui VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imagini de-a dreptul tulburătoare a publicat pe pagina sa omul de radio Mihai Morar, care a petrecut sărbătorile pascale în Maraaureș, alături de familie. El a găsit o clădire abandonată, cu lucruri în ea.

Mihai Morar explorează o casă abandonată în Maramureș FOTO Captură video
Mihai Morar explorează o casă abandonată în Maramureș FOTO Captură video

În imagini, ceea ce se vede pare a fi o casă abandonată, undeva în Maramureș, probabil în zona barajului Runcu, lângă un râu.

Cert este că Mihai Morar și fiicele sale descoperă ruinele unui imobil într-un loc pe care-l numește „rai”, fiind, practic, într-un loc extrem de pitoresc, înconjurat de verdeață și copaci, în apropierea unui râu.

Câteva lucruri rămase în casă indică faptul că acolo ar fi putut fi ori o locuință de serviciu, ori poate chiar un birou pentru administrația barajului Runcu, fiind unele înscrisuri din anii 1989 sau din 1990. De asemenea, mai este un televizor spart, a cărui marcă ne duce cu gândul la primele televizoare color apărute în România.

De ani de zile nu a mai pus omul piciorul aici. Aici e raiul, și în rai am găsit o casă abandonată, dacă vă vine să credeți”, spune el. „Și e foarte creepy”, completează fiica lui. „Raport de producție septembrie, 1999.” „Au trecut niște ani”, mai spun cei doi, completându-se reciproc.

Ruinele casei, într-o zonă extrem de frumoasă

O sobă de teracotă spartă, un pachet de țigări, gol, un CD cu Laura Stoica ce încă avea discul în el. „Aici stătea șeful de șantier. Îl salutăm pe domnul Gheorghe Nemeș, oriunde ar fi”, mai spune Mihai Morar, ținând în mână o carte de vizită cu acest nume.

Alte notițe despre „resetarea calculatorului” sau despre șantier au fost găsite abandonate în ruinele casei cu etaj.

Ajunși pe terasa de la etaj, imaginea pe care o văd contrastează puternic cu ceea ce au văzut în casă. „Alții ar da milioane ca să aibă acest view”, mai spune Morar în filmulețul postat pe pagina sa de socializare.

Deocamdată nu există mai multe informații despre casa abandonată, însă imaginile prezentate sunt de-a dreptul tulburătoare și sunt încă o dovadă a incapacității autorităților din toate domeniile: atât administrative, cât și cele din domeniul construcțiilor

Despre Barajul Runcu de la Mara – Maramureș, ați mai putut citi în Adevărul că este, probabil, cel mai „longeviv șantier”. Construcția barajului a început în 1989 și nu e gata nici până azi, după 35 de ani.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite