FOTO Şoferii sub 20 de ani, pericol public. Au băgat în spital pietoni nevinovaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pieteno loviti pe trecerea de pietoni FOTO:Rares Moise/Adevarul
Pieteno loviti pe trecerea de pietoni FOTO:Rares Moise/Adevarul

Ultimele zile au adus în Maramureş mai multe accidente rutiere care s-au soldat cu rănirea mai multor persoane. În două dintre accidente au fost implicaţi tineri şoferi sub 20 de ani, care au suprins şi accidentat pietoni angajaţi regulamentar în traversarea străzii.

Un tânăr de 18 ani din municipiu conducea un autoturism dinspre Bulevardul Bucureşti înspre Bulevardul Traian. Ajuns la trecerea pentru pietoni situată la intersecţia cu strada Progresului, a surprins şi accidentat o băimăreancă în vârstă de 43 ani care era angajată regulamentar în traversarea străzii. 

Victima a suferit leziuni şi a fost transportată la spital, unde a rămas internată. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un alt eveniment rutier a avut loc în oraşul Baia Sprie, unde un tânăr din localitate, în vârstă de 19 ani, conducea un autoturism pe strada Dragoş Vodă. 

La intersecţia cu Piaţa Libertăţii el nu a acordat prioritate de trecere şi a acroşat un bărbat în vârstă de 42 de ani, din aceeaşi localitate care, în calitate de pieton, era angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată prin indicatoare rutiere.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă nu a necesitat internarea.

Fiind testaţi cu aparatul etilotest, a rezultat că şoferii nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În toate cazurile cercetările continuă iar la finalizarea lor poliţiştii vor propune măsuri legale.

 

 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite